• Groeten uit Walcheren


Park-Drive Walcheren

Walcheren: Akkers, weilanden, vliedbergen en slingerende polderweggetjes. Daarnaast een moderne stad met zeeschepen en in het midden een historisch bestuurlijk centrum waar je ook nog eens uitgebreid kunt winkelen! Dat is Walcheren. Je kunt er genieten van de Walcherse gemoedelijkheid met de typisch bruisende kustplaatsjes die samen de “Zeeuwse Rivièra” vormen. Rust op het schijnbaar ontvolkte platteland met pittoreske dorpjes als Meliskerke, Koudekerke en Aagtekerke. En in schril contract de bruisende boulevard van Vlissingen waar je de zeeschepen haast kunt aanraken. Waar je kunt genieten op de terrassen van een aan je voorbijtrekkende internationale bedrijvigheid van innovatie in de logistieke sector. Of gewoon ouderwets shoppen in Middelburg. In Middelburg tref je het op twee-na meest gevarieerde winkelaanbod in Nederland.

Park-Drive maakt je bezoek aan Walcheren completer. Met onze, op de openbare weg toegestane, elektrische golfkarren, liggen alle bezienswaardigheden op Walcheren binnen je bereik. Veilig, duurzaam en gemakkelijk. Met maximaal vier personen kun je onderweg genieten van alles wat Walcheren te bieden heeft. Huur een Park-Drive Walcheren voertuig en ervaar de voordelen van elektrisch rijden. Onze voertuigen kunt u huren bij de receptie van hotels te Domburg, Zoutelande, Veere en Vrouwenpolder. U kunt de wagentjes op Walcheren herkennen aan de delta blauwe kleur.Walcheren (NL)

Electric Move Shop Cadzand – bad
Boulevard de Wielingen 78 – 80
4506 JL Cadzand – bad

+32 (0)494 – 21 32 22
+32 (0)50 – 623 003
 rent@invest-mobile.com


Huurprijs golfkarren

4-persoons elektrische golfkar € 120,00 halve dag
4-persoons elektrische golfkar € 130,00 per dag
4-persoons elektrische golfkar € 625,00 per week
4-persoons elektrische golfkar € 1900,00 per maand

Lang verhuur: gratis parking voor uw auto in ons depot

wij brengen uw golfkar ook naar uw hotel of vakantieverblijf

* prijzen exclusief BTW

halve dag:
10.00 – 14.00 uur
14.00 – 18.00 uur
18.00 – 23.00 uur

hele dag: 10.00 – 18.00 uur

Voordelen

  • Uw auto staat veilig geparkeerd
  • Geen parkeerproblemen meer gedurende uw verblijf in Cadzand-Bad, Knokke-Heist, Nieuwpoort, Koksijde, De Panne of Puerto Banús.
  • De elektrische golfkarren zijn eenvoudig te besturen en mogen rijden op de openbare weg.
  • Wij bezitten meer dan 100 elektrische golfkarren, 2-persoons en 4-persoons.

Dit moet je gezien hebben als je in Walcheren bent


bezoek ook…

Bedrijvigheid of weldadige rust? Ontdek het geweldig groene landschap van Walcheren. Nostalgische boerderijen en karakteristieke dorpen als Koudekerke en Meliskerke zorgen er voor dat je terug gaat in de tijd. Vrouwen in Zeeuwse klederdracht, ringsteken en historische markten staan klaar voor je bezoek. De beste campings van Nederland zijn te vinden in Zoutelande. Tevens is deze plaats in 2014 uitgeroepen tot de beste strandbestemming van Nederland. Domburg is in 2013 verkozen tot het schoonste strand van Nederland.

De schoonste stranden, de beste verblijfslocaties, rust op het platteland maar ook het op twee na beste winkelgebied in Nederland gemakkelijk en duurzaam bereikbaar!


service en voorwaarden

Service
Mocht u onverhoopt onderweg stil komen te staan dan zijn onze medewerkers onderweg om u bij te staan. Dat is de service die u van ons kunt verwachten!

Voorwaarden
Minimale leeftijd 23 jaar, bij afhaal van uw elektrische golfkar betaalt u borg.


Foto’s met een glimlach

© 2021 Invest-Mobile bvba | webdesign by Procor | GDPR